Analyse af tidligere valg på andre aktiver fortæller en positiv historie for Bitcoin, hvor indehavere allerede sidder i fortjeneste.

Da Joe Biden er klar til at være den næste præsident for De Forenede Stater, reflekterer Cointelegraph Consulting, hvordan traditionelle aktiver har reageret på valget af en demokratisk kandidat. Historisk set har demokrater været bullish for guld, da den almindelige opfattelse er, at flere ikke-tilbagebetalte penge bliver trykt under demokratisk ledelse, hvilket yderligere nedtager dollaren. På kort sigt har Bitcoin (BTC) allerede haft stor fordel og steg med 10% siden valgdagen hidtil.

De seneste fund fra Santiment, der blev offentliggjort i Cointelegraph Consultings nyhedsbrev hver uge, indikerer, at langsigtede Bitcoin-indehavers gennemsnitlige fortjeneste ligger på en 14-måneders højde, hvilket øger sandsynligheden for, at de kan forlade positionerne og vinde fortjeneste.

Markedsværdi til realiseret værdi eller MVRV-forholdet er en indikator, der sporer det gennemsnitlige overskud eller tab for en bestemt gruppe indehavere i et forsøg på at forstå, om de er i stand til at sælge med overskud. Kort efter at have brudt $ 15.000 den 5. november skød Bitcoins 30-dages MVRV-forhold – eller det gennemsnitlige investeringsafkast af alle adresser, der har erhvervet BTC de sidste 30 dage – med 18,8%, hvilket indikerer, at kortvarige BTC-indehavere gennemsnitligt var tæt på 20% fortjeneste på deres oprindelige investering.

Andre målinger på kæden viser, at Bitcoin-hvaler har akkumuleret BTC i løbet af det seneste skub over $ 15.000. Den samlede saldo mellem adresser, der indeholdt 10 til 100 BTC, nåede en 6-måneders bund den 20. september, inden de begyndte at hoppe tilbage og er vokset med 37.800 BTC siden, hvilket indebærer fornyet tillid til aktivet.

Andre nyheder fra hele lovgivnings- og virksomhedens blockchain-verden viste, at en af ​​Kinas største banker lancerede en ny blockchain-baseret obligation, der bruger tokeniserede certifikater. I USA har Securities and Exchange Commission et rekordår med mere end $ 1,26 milliarder indsamlet fra uregistrerede ICO’er i 2020.

Læs den fulde nyhedsbrevsudgave her for at få hele scoop, komplet med detaljerede diagrammer og billeder.

Analyser af tidligere valg på andre aktiver fortæller og positiv historie for Bitcoin Future, hvor indehavere allerede sidder i fortjeneste.

Da Joe Biden er klar til at være den næste præsident for De Forenede Stater, reflekterer Cointelegraph Consulting, hvordan traditionelle aktiverer reageret på valget af en demokratisk kandidat. Historisk satte har demokrater været bullish for guld, da den almindelige opfattelse er, ved flere ikke-tilbagebetalte penge bliver trykt under demokratisk ledelse, hvilket yderligere nedtager dollaren. På kort sigt har Bitcoin (BTC) allerede haft stor fordel og steg med 10% siden valgdagen hidtil.

De sidste fond fra Santiment, der blev offentliggjort i Cointelegraph Consultings nyhedsbrev hver uge, indikator, ved langsigtede Bitcoin-indehavers gennemsnitlige fortjeneste ligger på en 14-måneders højde, hvilket større sandsynlighed for, at de kan forlade positionerne og vinde fortjeneste.

Markedsværdi til realiseret værdi eller MVRV-forhold er en indikator, der sporer det gennemsnitlige overskud eller tab for en bestemt gruppe indehavere i et forsøg på at forstå, om de er jeg står til at sælge med overskud. Kort efter at have brudt $ 15.000 den 5. november skød Bitcoins 30-dages MVRV-forhold – eller det gennemsnitlige investeringsafkast af alle adresser, der har erhvervet BTC de sidste 30 dage – med 18,8%, hvilken indikator, ved kortvarige BTC- indehavere gennemsnitligt var tæt på 20% fortjeneste på deres oprindelige investering.

Andre målinger på kæden viser, hos Bitcoin-hvaler har akkumuleret BTC i løbet af de seneste skub over $ 15.000. Den samlede saldo mellem adresser, der indeholdt 10 til 100 BTC, nåede en 6-måneders bund den 20. september, inden de begyndte at hoppe tilbage og er vokset med 37.800 BTC siden, hvilket indebærer fornyet indtil aktivet.

Andre nyheder fra hele lovgivnings- og virksomhedens blockchain-verden viste, at en af ​​Kinas største bankmand lancerede en ny blockchain-baseret forpligtelse, der bruger tokeniserede certifikater. I USA har Securities and Exchange Commission et rekordår med mere end $ 1,26 milliarder indsamlet fra uregistrerede ICO’er i 2020.

Læs den fulde nyhedsbrevsudgave her for at få hele scoop, komplet med detaljerede diagrammer og billeder.