In het kort:

  • ChainLink (LINK) lijkt onaangedaan door de daling van Bitcoin in de cryptemarkten.
  • LINK heeft zijn All-time-high value ervaren op 4 mei 2020, en ziet er naar uit dat dit niveau opnieuw zal worden getest.
  • Hodlers van LINK blijven toenemen en zijn in 2020 verdubbeld.

Crypto-handelaren en investeerders die naar beneden scrollen bij Coinmarketcap.com zullen merken dat het merendeel van de digitale activa aanzienlijke verliezen lijdt, met uitzondering van ChainLink (LINK) dat de afgelopen 24 uur met 3,41% is gestegen.

Dit is naast het feit dat Bitcoin opnieuw een enorme dip heeft doorgemaakt tot $9.009 eerder vandaag en weer boven de $9.200 is geklommen. Met BTC dichter bij een berenmarkt, heeft LINK zich volledig ontkoppeld van de effecten van Bitcoin Code in de crypto-markten. Dit feit is samengevat in de volgende tweet van @MatiGreenspan.

ChainLink (LINK) Hodlers Verhoging met 100% in 2020

Op 4 mei van dit jaar beleefde LINK zijn all-time-hoge waarde van $4,95 dankzij een verhoging van de houders en handelaren van de penning. Zoals eerder vermeld staat LINK in het groen en handelt op $4.79 en ziet het ernaar uit dat het deze all-time-high waarde van $4.95 zal proberen te doorbreken.

De populariteit van LINK heeft er dus toe geleid dat meer beleggers het actief hebben gekocht en gehouden. Het team van Glassnode heeft een analyse gemaakt van de LINK-adressen en is tot de conclusie gekomen dat het aantal LINK-houders sinds begin 2020 met 100% is toegenomen. Bovendien zijn er ten tijde van het schrijven van dit verslag maar liefst 160.000 adressen in het bezit van LINK. Een samenvatting van de analyse is te vinden in de volgende tweet van Glassnode.

Wat is de volgende stap voor LINK in de Crypto-markten?

Bij nadere beschouwing van de dagelijkse LINK/USDT grafiek met dank aan Tradingview wordt het volgende in acht genomen.

  • LINK is duidelijk in bullish gebied met zijn waarde boven de 50-dagen, 100-dagen en 200-dagen voortschrijdende gemiddelden.
  • Het handelsvolume is in het groen, waarbij de MACD ook enige bullishness aangeeft.
  • De dagelijkse MFI moet nog ernstige tekenen van uitputting vertonen bij een waarde van 67.
  • LINK heeft een korte termijn weerstand bij $4.85 en de eerder genoemde all-time-high waarde van $4.95.
  • In termen van korte termijn steunzones heeft LINK $4.55, $4.37, $4.21, $4.05 en $3.96.

Concluderend kan worden gesteld dat de LINK zich in een duidelijk bullish gebied bevindt en zich zou kunnen voorbereiden op een nieuwe poging tot een all-time-high waarde van $4,95. Echter, handelaren en beleggers wordt geadviseerd om een oogje in het zeil te houden voor eventuele plotselinge bewegingen van Bitcoin die het momentum voor LINK zouden kunnen verpesten. Daarnaast wordt risicomanagement verder geadviseerd, zoals het gebruik van stopverliezen bij het handelen in LINK.